text.skipToContent text.skipToNavigation

Din cauza numărului ridicat de solicitări din această perioadă, pot apărea întârzieri ale intervențiilor de montaj.
Îți mulțumim pentru înțelegere și răbdare!

Politica privind recenziile de produse Daikin

Eligibilitatea pentru a scrie recenzii de produs

La Daikin, apreciem feedbackul din partea clienților. Prin urmare, numai clienții care au achiziționat unul din produsele noastre pot trimite o recenzie pe site-ul nostru. Prin respectarea acestor politici, Daikin se asigură că toate recenziile de pe site-ul nostru sunt autentice, relevante și care aduc valoare clienților.

Solicitare de recenzie după achiziție

După achiziția unui produs, veți primi o solicitare prin e-mail prin care vă invităm să scrieți o recenzie a acestui produs.

Procesul de trimitere a recenziei

După primirea solicitării de recenzie, vă vom solicita următoarele:

  • Evaluarea generală: Evaluați produsul de la 1 la 5 stele (1 = cea mai mică, 5 = cea mai mare evaluare).
  • Rezumatul opiniei: Sumarizați opinia dvs. într-o frază.
  • Detalierea experienței: Introduceți un feedback detaliat în câmpul de text liber.

Calcularea punctajelor medii

Punctajul mediu pentru un produs se calculează utilizând suma tuturor evaluărilor și împărțind-o la numărul de recenzii. Fiecare recenzie beneficiază de o pondere egală în acest calcul.

Moderarea și vizibilitatea recenziei

Pentru a garanta integritatea și adecvarea recenziilor, un angajat Daikin va revizui fiecare recenzie trimisă. Procesul poate genera o ușoară întârziere înainte ca recenzia să fie vizibilă pe site-ul web.

Gestionarea recenziilor negative

Toate recenziile sunt tratate în mod egal; vom publica toate recenziile care respectă aceste politici, atât cele pozitive, cât și cele negative.

Ordinea de afișare a recenziilor

Recenziile vor fi afișate în ordine cronologică, cele mai recente fiind afișate primele.

Garantarea autenticității recenziei

Verificarea autenticității

Pentru a garanta autenticitatea recenziilor, numai persoanele cu achiziții verificate pot trimite recenzii. Un angajat Daikin va citi și evalua fiecare recenzie. Recenziile pot fi respinse din următoarele motive:

  • Recenziile conțin mai puțin de patru cuvinte.
  • Includ informații de contact (de ex., numere de telefon, adrese, adrese URL).
  • Includ referințe către site-uri web externe sau canale YouTube.
  • Menționează prețul actual al produsului.
  • Utilizează limbaj ofensator sau remarci discriminatorii.
  • Recenziile sunt scrie în alte limbi decât română
  • Mai multe recenzii au fost trimise într-o succesiune rapidă, având un conținut lipsit de sens.

Se acceptă recenziile cu erori de scriere, cu o singură propoziție sau cu feedback negativ despre produs, cu condiția respectării condițiilor de mai sus.

Modificarea și ștergerea recenziilor

Condiții pentru modificare sau ștergere

În anumite circumstanțe, recenziile pot fi modificate sau șterse. În cazul în care clientul solicită eliminarea recenziei deoarece nu mai dorește ca numele său să fie afișat pe site-ul web, acesta ne poate contacta trimițându-ne detaliile recenziei (data și conținutul) la următoarea adresă de e-mail: buydaikin@daikin.ro

Pentru a păstra integritatea sistemului de recenzii, acestea nu pot fi modificate sau eliminate în mod arbitrar. Numai autorul inițial poate solicita o modificare sau o ștergere, iar acest lucru se poate efectua numai în cazul în care și-au modificat părerea despre produs.

Prevenirea abuzului

Se interzice orice încercare de a manipula recenziile, de ex., contribuind direct sau indirect cu conținut fals, derutant sau neautentic.

Ne rezervăm dreptul de a elimina recenziile în cazul în care ați încercat să manipulați o recenzie sau să încălcați, în orice fel, aceste politici.

Notificați-ne în cazul în care suspectați că o recenzie a fost manipulată sau politicile noastre au fost încălcate în vreun fel. Vom investiga cu atenție problema și vom lua măsurile adecvate.

Urmărirea recenziilor eliminate

Nu păstrăm înregistrări ale recenziilor șterse. După eliminarea unei recenzii, aceasta va fi ștearsă permanent din sistem. Cu toate acestea, recenziile respinse în etapa de moderare vor fi accesibile la nivel intern.

Gestionarea recenziilor pentru produsele actualizate

Recenziile sunt asociate produselor specifice pentru care au fost scrise. Nu vom reutiliza recenziile pentru produse noi, actualizate sau modernizate.

Politica privind recenziile plătite

Nu acceptăm și nu publicăm recenzii plătite. Recenziile de pe site-ul nostru sunt autentice și nu au fost plătite, garantând un feedback onest și nepărtinitor.

Prin respectarea acestor politici, Daikin se asigură că toate recenziile de pe site-ul nostru sunt autentice, relevante și care aduc valoare clienților.

Compară produsele